Safety-Grip werkschoenen

De ELTEN RENZO GTX® PU S3 CI zijn dé werkschoenen voor zware werkomstandigheden waar veel invloed van water te verwachten is. Door de GORE-TEX® voering zijn de schoenen waterdicht en ademend.  Door de 6mm profielzool heeft u veel grip op ruwe terreinen en tijdens slechte weersomstandigheden. Daarnaast hebben deze werkschoenen weinig stiknaden, kunnen ze zich beter aanpassen aan de natuurlijke vorm van de voet, kunnen er geen pijnlijke drukpunten door stiknaden ontstaan, kunnen er geen stiknaden scheuren en kan er ook geen vuil in achter blijven. Deze werkschoenen zijn in meerdere breedte maten te verkrijgen. Heeft u moeite om goed passende werkschoenen te vinden? Kom ze dan passen in de showroom van Protect XXL.

Heeft u last van vermoeide voeten, zweetvoeten of andere klachten door werkschoenen? Het schoeisel  van Elten is standaard voorzien van ondersteuning en afgewerkt met de best denkbare materialen om al deze klachten tegen te gaan. Wilt u dat er een keer goed naar uw voeten gekeken wordt? Bezoek dan de showroom van ProtectXXL! Hier bieden wij alle mogelijkheden om u optimaal te positioneren in uw werkschoenen. Weg met klachten door werkschoenen!

Wilt u meer informatie over deze werkschoenen kijk dan eens naar de technische gegevens. Heeft u daarna nog vragen, neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulier of stel uw vraag via de telefoon.

Technische informatie

Bovenmateriaal
Het bovenmateriaal van deze werkschoenen is gemaakt van rundleder. Het leder heeft als voordeel dat het dat het een natuurlijk materiaal is en dat het erg slijtvast en ademend is. Doordat deze werkschoenen nagenoeg geen stiknaden hebben op cruciale plekken ontstaan er geen drukpunten. Ook is de kans op scheuren groter wanneer een paar werkschoenen veel stiknaden heeft.
GORE-TEX®
Schoenen met GORE-TEX® membraan zijn ideaal voor professionele toepassingen. Doordat de werkschoenen waterdicht en ademend zijn houden ze uw voeten droog en beschermd. Het membraan zorgt voor een ideaal klimaatcomfort.
Loopzool
De loopzool van deze werkschoen is SRC genormeerd, dat is de hoogste normering op het gebied van anti-slip. Daarnaast is de zool antistatisch, olie-en benzinebestendig en hittebestendig tot ca. 130°C.
DGUV 112-191
Deze werkschoenen zijn gecertificeerd voor orthopedische aanpassingen en/of steunzolen. Let op! Werkschoenen zonder deze norm zijn niet gecertificeerd om orthopedisch aangepast te worden, dit geldt ook voor het verwisselen van steunzolen.