Sleutel bijmaken

Sleutels en sloten

Sloten en sleutels, wij hebben ze in vele soorten en maten. Daarnaast, door ons uitgebreide assortiment, kunnen wij u helpen om een kopie van uw sleutel(s) te maken. Met onze machines zijn wij in staat om nagenoeg elke sleutel voor u te dupliceren. Ook autosleutels met transponder! Maar ook motor-, fiets-, scooter-, boot-,  code-, kluis- en meubelsleutels om maar een aantal voorbeelden te noemen.

Bekijk alle sleutels en sloten

Sloten voor uw woonhuis of bedrijfspand

De meest gebruikte sloten zijn de welbekende cilindersloten. Wij bieden deze sloten aan in meerdere prijsklassen en uitvoeringen. Wij bieden maatwerk wat betreft gelijk sluitend maken van cilinders of het pas maken op uw eigen sleutel. Wij hebben de opleg-, insteek-, meubel-, bijzet- en veiligheidssloten op voorraad. Meerpuntssloten kunnen wij ook voor u vervangen. Als extra service geven wij u op locatie of in onze winkel graag advies voor de mogelijkheden voor mechanische (extra) beveiliging voor uw woonhuis of bedrijfspand.

De beste kwaliteit

Bent u uw sleutels kwijtgeraakt of wilt u uw woning of bedrijfspand beter beveiligen? Wij hebben in onze winkel enkel sleutels en sloten van de beste kwaliteit. Neem gerust een kijkje en bestel eenvoudig en snel uw sleutels en sloten in onze webwinkel. Daarnaast hebben wij een sleutelwinkel aan de Spiegelstraat in Zwolle, waar u terecht kan voor sleutels en sloten. Maar ook om sleutels te laten bijmaken. Dit gebeurt vaak binnen 20 minuten.