Kluizen en sleutelkasten

Kluizen en sleutelkasten

Jaarlijks worden ontelbare kantoren getroffen door diefstal of een alles vernietigende brand. Voor bedrijven leidt dit tot enorme kosten doordat waardevolle informatie en documenten verloren gaan.

Kluizen zijn in te delen in drie groepen:

  • Kluizen die beschermen tegen diefstal en/of ongewenste nieuwsgierigheid (braakwerende kluizen).
  • Kluizen die beschermen tegen hitte (brandwerende kluizen en safes).
  • Kluizen die beschermen tegen beiden (braak- en brandwerende kluizen)

De kluizen die wij aanbieden in zowel onze sleutel- en slotenwinkel in Zwolle als onze online winkel zijn van de beste kwaliteit om de optimale beveiliging te waarborgen. Kenmerken van onze kluizen zijn: brandwerend, elektronisch slot, EN 14 450 norm en security level 2.

Bekijk onze producten

Kluizen volgens de EN 14 450 norm

Een selectie uit ons assortiment zijn de PT en ET series. Deze kluizen zijn succesvol getest volgens de EN 14 450 norm en voldoen aan Security level 2 met een indicatie waardeberging van € 5.000. Deze kluizen voldoen aan de eisen die het RDW en de BOVAG stellen voor bedrijven in de voertuigen branche, maar zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik.

Sleutelkasten en geldkisten

Daarnaast hebben wij, voor als u uw sleutels overzichtelijk op één plek wilt hebben, sleutelkasten. De sleutelkasten hebben een mooie design in aluminium of RVS en bieden plek voor maximaal 149 sleutels. Dit hangt uiteraard af van de type sleutelkast. Sleutelkasten zijn bij ons zowel met een sleutelslot als met een elektronisch slot te verkrijgen.

Bent u op zoek naar een geldkist of muntenbakje? Geen probleem! Wij bieden diverse geldkisten en muntenbakjes aan tegen een zeer scherp tarief.

Sleuteldienst Zwolle geeft advies

Kluizen zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Het is dus zaak, alvorens u tot aanschaf overgaat, een aantal zaken goed op een rijtje te zetten en een aantal vragen met betrekking tot uw persoonlijke situatie beantwoordt. Vragen die antwoord geven op aspecten zoals wat u in de kluis gaat bewaren, waartegen u uw eigendommen wilt beschermen en wat de beste plaats is om de kluis neer te zetten of in te bouwen; Sleuteldienst Zwolle geeft u graag advies!

Bestel snel en eenvoudig kluizen, sleutelkasten en geldkisten in onze webshop.