Sleutels

Wij maken bijna alle soorten sleutels. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij u helpen om een kopie van uw sleutel(s) te maken. Met onze machines zijn wij in staat om nagenoeg elke sleutel voor u te dupliceren. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Huissleutels
 • Fietssleutels
 • Scootersleutels
 • Autosleutels
 • Motorsleutels
 • Bootsleutels
 • Caravansleutels
 • Transpondersleutels
 • Certificaatsleutels
 • Kluissleutels
 • Codesleutels
 • Meubelsleutels en nog veel meer
Kluizen en sleutelkasten

Kluissleutels

Sleuteldienst zwolle
Sleuteldienst zwolle
Siersleutels

Siersleutels

U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten dupliceren van oude sleutels, bijvoorbeeld van uw oldtimer. Omdat wij een groot assortiment oude sleutels hebben, kunnen wij vrijwel alles dupliceren.

Maar wat nu als u helemaal geen sleutel meer heeft op uw portier- of contactslot en u wilt een sleutel pas laten maken op het slot. Ook dan kunnen wij meestal een oplossing bieden. Neemt u het portier- of contactslot mee of stuur deze op naar ons adres. Wij kunnen u dan laten weten wat de mogelijkheden zijn.

Sleuteldienst zwolle
Sleuteldienst zwolle
Tubular

Tubular

Wij kunnen autosleutels met chip voor u bijmaken en programmeren! Voor het kunnen dupliceren van uw autosleutel is een speciale website ontworpen. Hierop kunt u kijken of uw autosleutel bijgemaakt kan worden.

Klik op deze link: www.autosleutels.com.

Indien uw autosleutel gemaakt kan worden, kunt u bij ons terecht.

Let op wij maken geen autosleutels met afstandsbediening!

Revolutionair kan dit zeker genoemd worden!

Transponder autosleutels uit de VAG-groep (AUDI,SEAT,SCODA,VOLKSWAGEN), konden tot op heden alleen besteld worden bij de merkdealer. Dit is nu veranderd!

Door onze nieuwe software kunnen wij u helpen aan een kopie sleutel uit deze groep. Bent u benieuwd of u autosleutel ook al bijgemaakt kan worden? Informeer dan door ons bijvoorbeeld een e-mail te sturen of neem telefonisch contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Sleuteldienst zwolle

Gelijksluitend

Met één sleutel alle sloten openen, geen grote sleutelbossen meer, maak uw cilinders of hangsloten gelijksluitend. Een set gelijksluitende cilinders is leverbaar met of zonder certificaat.

Certificaatsleutels

Een veiligheidscilinder met certificaat is ideaal om uw sleutelbezit goed in kaart te houden. U voorkomt zo dat er ongewild een sleutel wordt bijgemaakt. Want alleen op vertoon van het certificaat kunnen sleutels worden bijgemaakt of worden besteld.

Sleuteldienst zwolle
Sleuteldienst zwolle
M&c
Multlock

Nu ook de unieke M&C color serie! En de vernieuwde Matrix + Condor sleutels van M&C. Op vertoon van uw beveiligings/certificaat pas verzorgen wij voor u de benodigde extra sleutel(s) die u wenst.

M&c colorsleutels

M&C Colorsleutels

Codesleutels

Geen sleutel? Maar wel een code op het desbetreffende slot aanwezig, wij kunnen u helpen aan een nieuwe sleutel. Noteer het sleutelnummer en wij kunnen in de meeste gevallen een sleutel voor u maken op deze code.

Cilinders met sluitplan

Wanneer niet iedereen toegang mag hebben met een en dezelfde sleutel voor een bepaalde ruimte, kan een sluitplan een oplossing voor u zijn. Een sluitplan kan van klein naar groot worden opgezet en met het gewenste aantal sleutels worden uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld zelf met een hoofdsleutel (moedersleutel) toegang hebben tot alle ruimtes van uw bedrijf en uw personeel met een mono-sleutel toegang tot bijvoorbeeld alleen de hoofdingang en het eigen kantoor. Voor o.a. zorginstellingen, overheidsgebouwen, verenigingen ent.

Voordelen:

 • Veiligheid met zo weinig mogelijk sleutels
 • Comfort, aangezien slechts één sleutel voor alle relevante deuren nodig is
 • De organisatie wordt vereenvoudigd
 • Er kan precies worden bepaald welke personen tot welke ruimten toegang hebben
 • Alle cilindersloten en -typen (hoofdingangsdeuren, tussendeuren, garagedeuren etc.) zijn met slechts één sleutel afsluitbaar.

Neem contact met ons op voor advies of voor een offerte op maat.

Masterkey

Masterkey

Mauer sluitplan

Mauer sluitplan

Sleutelaccessoires

Er zijn veel sleutelaccessoires, wij noemen er een aantal: sleutelringen, sleutelhangers, sleutelkoorden, sleutellampjes, kofferlabels, hotellabels, drijvers, karabijnhaken enz.

Nu nieuw in ons assortiment: een sleutelalarm! Ideaal voor onderweg of thuis. Extreem luid! Te gebruiken in geval van een overval, diefstal of als je lastig gevallen wordt etc. Dit schrikt af en werkt alarmerend. Kinderlijk eenvoudige bediening, met LED verlichting en sleutelring.

Nooit meer uw sleutels kwijt! Deze sleutelvinder helpt u zoeken naar uw sleutels. Zodra u ‘fluit’ antwoordt de sleutelvinder direct met een knipperend LED lampje en een signaal.

Sleutelalarm

Sleutelalarm

Sleutelvinder

Sleutelvinder