HORECA-, ZAK- & OUTDOOR MESSEN
Ons assortiment messen is veelzijdig en breed. Van het bekende Zwitsers officiers mes VICTORINOX tot grote namen als Sabatier, Opinel, Buck, CRKT, SOG, Gerber, Smith & Wesson, Coldsteel…..ervaar en voel onze producten en kom tot de conclusie dat deze wereld meer biedt dan u in eerste instantie dacht. Wij hebben een breed assortiment Victorinox zakmessen. Van klein tot groot en in diverse kleuren. Het is een mooi artikel om iemand cadeau te doen of natuurlijk voor eigen gebruik. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt model.

SLIJP SERVICE
U kent het vast wel: 2 tot 3 keer snijden voordat je door je boterham of je vlees bent. Onnodige irritatie en ergernis! Dan is het echt tijd om uw mes(sen) te laten slijpen of kartelen. Wij slijpen horeca-messen, zakmessen, outdoor messen, naaischaren, nagelscharen, kinderscharen, huishoudscharen, snoeischaren. Wij kartelen en polijsten uw bestek, zodat de messen weer optimaal in conditie zijn en er natuurlijk weer mooi uit zien. Wij hebben ook kleine compacte slijpmachines/handslijpers of slijpstenen in ons assortiment. Hiermee kunt u zelf aan de slag. Van punt tot heft…snel en simpel (ook kartelen!).

SCHAREN & TANGEN
Verder telt ons assortiment vele soorten kwaliteitsscharen, o.a. de klassieke huishoudschaar, kappersschaar, nagelschaar, kartelschaar, stofschaar, snoeischaar en vele andere soorten en maten en ook voor linkshandigen! Multitools van verschillende merken waaronder Leatherman, Victorinox & Gerber hebben wij ook op voorraad.