Sleuteldienst Zwolle
Uw sleutel- en slotenspecialist
Nieuws

Sleuteldienst Zwolle heeft zich aangesloten bij Home SOS

Dit is een calamiteiten app 24/7

 
Wanneer u thuis op het werk of elders het volgende probleem tegenkomt:

Je buitengesloten bent, je sleutels kwijt bent, je sleutel afgebroken is in het slot, inbraak heeft gehad en nieuwe sloten wilt en snel een goede, betrouwbare Sleutel-, Slotenmaker nodig heeft.


Dan heeft u hulp nodig!

Home SOS Applicatie heeft de juiste bedrijven tot u beschikking 24/7
Met 4 simple handelingen heeft u ons aan de telefoon.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-01-2017 OM 21.25 uur AVRO TROS OPGELICHT TE ZIEN OP NPO1

Zij schenken opnieuw aandacht aan deze malafide slotenmakers praktijken!

Malafide slotenmakers

Je hebt haast en trekt snel de deur achter je dicht. Op het moment dat je het doet, besef je dat de sleutel nog binnen ligt. Paniek! Of je hebt de sleutel wel, maar je slot is kapot en je krijgt de deur niet open. In deze gevallen zit er niets anders op, je moet een slotenmaker bellen. Maar als je niet oppast kan dit een heel duur grapje worden.

Gouden gids

Wanneer Anita’s fiets uit de tuin wordt gestolen, wil ze graag wat extra sloten op de poortdeuren. Ze belt een lokaal nummer van ‘24H service-slotenservice Nederlande’. Als Corrie en Yolande op een middag in juni terugkomen van het boodschappen doen krijgen ze de voordeur niet meer open. De sleutel kan ineens maar half in het slot. De dames pakken de Gouden Gids erbij en bellen het lokale nummer van ‘Allround slotenservice’. Na ruim twee uur wachten verschijnen bij Corrie en Yolande eindelijk twee slotenmakers.

Angst

In beide gevallen zijn de dames niet blij met de werkzaamheden die de slotenmakers uitgevoerd hebben. Yolande en Corrie kregen te horen dat het 200 euro zou gaan kosten, maar steeds kwamen er kosten bij. Uiteindelijk moesten ze 370 euro betalen voor een slot die er verkeerd in werd gezet. Ze hebben betaald uit angst. De mannen waren zeer intimiderend. Ook Anita heeft wel de factuur van 580 euro betaald voor twee simpele kettingslotjes, maar niet uit vrije wil. Ze werd bang gemaakt, onder druk gezet en zelfs in haar eigen tuin opgesloten.

Veel klachten

Bij brancheorganisatie NSSG (Nederlandse Sleutel en Slotenspecialisten Gilde) zijn de afgelopen tijd veel klachten binnengekomen over te dure en intimiderende slotenmakers. Veel klachten zijn afkomstig van oudere mensen die een slotenmaker bellen die in de Gouden Gids vermeld staat. Maar ook in de Gouden Gids op internet staan bedrijven als Allround boven aan de pagina.

Callcenter

Wanneer je als klant belt naar een van de advertenties in de Gouden Gids of het woord ‘slotenmaker’ en je eigen plaatsnaam intypt op internet, komen bedrijven als Allround slotenservice en 24h Slotenservice Nederlande boven aan te staan met daarbij een lokaal nummer. Dus je denkt als klant dat je een lokale slotenmaker belt. Dit is echter niet het geval. Het nummer wordt doorverbonden naar een callcenter in Duitsland.

Leadbedrijf

Tussen de beller en het callcenter zit een zogenaamd leadbedrijf, een soort tussenstation dat ervoor zorgt dat de slotenmaker bovenaan in een zoekmachine komt te staan. Als het gesprek langer dan 40 seconden duurt dan moet het slotenbedrijf het leadbedrijf 15 euro betalen. Dus houdt men de gesprekken kort of belt zo nodig terug. Bijkomend voordeel is dat de klanten geen tijd krijgen om moeilijke vragen te stellen, bijvoorbeeld over prijzen.

Duits bedrijf

Ook opvallend is dat de facturen afkomstig zijn van een Duits bedrijf. Na enig speurwerk ontdekken we wie de man achter de facturen is: Carl Leo Spettman. In Duitsland bouwde hij al een slotenmakers imperium op en heeft het nu dus uitgebreid naar Nederland.

Verschillende bedrijven

De klachten die Opgelicht?! binnen krijgt gaan over verschillende bedrijven. Ook het bedrijf RQ&T slotenmakers zou dezelfde werkwijze hanteren als eerder genoemde slotenmakers. Voor gedupeerden is een klacht indienen lastig, zegt de NSSG:
“De bedrijven hebben nergens goede gegevens op hun website staan en als je het telefoonnummer belt van het bedrijf en een klacht wil indienen, wordt de hoorn erop gegooid. Eigenlijk kun je zeggen dat alle bedrijven die een Duitse link hebben, niet garant staan voor goed werk.”

Hoge kosten

Opgelicht?! spreekt met een aantal oud-werknemers van de malafide slotenmaker bedrijven. Allen geven aan dat je als werknemer hoge percentages aan het Duitse moederbedrijf moet afstaan. Vandaar de hoge kosten die zij aan de klant in rekening brengen. Ook wordt tijdens de training die de slotenmakers doorlopen al geleerd hoe je mensen moet intimideren om zo veel mogelijk geld afhandig te maken.

Niet blij met Gouden Gids

Veel gedupeerden zijn niet alleen boos op de slotenmaker, maar zijn ook niet blij met de Gouden Gids. Hier staan tenslotte de levensgrote advertenties is, dus betrouwbaar denken velen.
DTG, het bedrijf achter de Gouden Gids laat Opgelicht?! weten in een reactie:
“130.000 MKB-bedrijven in Nederland adverteren in de Telefoongids & Gouden Gids. DTG kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de dienstverlening van deze bedrijven.
Bij klachten of mistanden adviseren wij consumenten aangifte te doen bij de politie.
Wij betreuren het aantal gedupeerden. Indien blijkt dat er daadwerkelijk sprake is van aantoonbaar onrechtmatig handelen, ziet DTG het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om de relatie met een adverteerder te beëindigen. Wij zullen in dit geval in gesprek gaan met de desbetreffende adverteerder en ons laten adviseren door de politie.”

Ook gedupeerd

Heb je ervaring met een slotenmaker die te hoge prijzen rekende, bedreigend was of slecht werk leverende? De politie adviseert aangifte te doen of er in ieder geval melding van te maken via www.politie.nl en stuur ook een mailtje naar opgelicht @avrotros .nl.
BRON WEBSITE AVROTROS OPGELICHT

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Revolutionair kan dit zeker genoemd worden!!

Transponder autosleutels uit de VAG-groep (AUDI,SEAT,SCODA,VOLKSWAGEN), konden tot op heden alleen besteld worden bij de merkdealer. Dit is nu veranderd! Door onze nieuwe software kunnen wij u helpen aan een kopie sleutel uit deze groep. Bent u benieuwd of u autosleutel ook al bijgemaakt kan worden? Informeer dan door ons bijvoorbeeld een mail te sturen of neem telefonisch contact op en vraag naar de mogelijkheden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ook:

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging SKG *** (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) gekeurd. In verschillende maatvoeringen, uit voorraad leverbaar! Ook hebben wij veiligheidsrozetten met kerktrekbeveiliging voor een optimaal veilig gevoel! U kunt het ook door ons laten monteren! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

                            

Als extra service bieden wij u nu de mogelijkheid om bij ons uw kapot of versleten behuizing van uw sleutel te vervangen voor een nieuwe. Wanneer de oude handzender nog goed functioneert is een complete nieuwe handzender kopen onnodig. Wel is aan te raden een nieuwe sleutelstift te laten slijpen/frezen. De oude sleutelstift is vaak ook versleten. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sleuteldienst Zwolle sponsort zaalvoetbalteam

De zaalvoetbalvereniging WRZV telt nu meer dan 70 teams, meestal gevormd uit bedrijven uit de regio van Zwolle.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Nu verkrijgbaar: nieuwe accessoires voor uw sleutels en iPhone van het merk Nita Ize. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu leverbaar exclusief!

Een nieuwe beleving van een beproefde klassieker.

Een klassieke compagnon met een frisse nieuwe look. De Limited Edition Victorinox Cadet, voorzien van een leren etui van hoge kwaliteit en prachtig gepresenteerd in een giftbox. Een echte compagnon voor het leven. Ook verkrijgbaar in blauw, zwart, zilver en oranje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuw! Victorinox 'Tomo' multitool zakmes

Dit design zakmes van Victorinox wordt per stuk verpakt in een prachtige 100% volledig recyclebare geschenkverpakking. Het zakmes bestaat uit 4 functies.


Dit model is exclusief voor Victorinox ontworpen door een Japanse designer. De naam 'Tomo' is het Japanse woord voor 'vriend'. De Tomo is leverbaar in 7 frisse kleurstellingen en wordt per stuk verpakt in een geschenkverpakking die volledige recyclebaar is. 

Functies
Lemmet - Vijl met schroevendraaier - Schaar - Sleutelring.