Sleuteldienst Zwolle
Uw sleutel- en slotenspecialist

 

 

 

 

 

 

     1967 - 2017

    uw sleutelspecialist

 

 

 

 

 

 

 

autosleutel       chip

 assortiment vergroot

transpondersleutel

duplicaat     kopiëren

 REPARATIE

Veilig opbergen van uw waardevolle spullen.

Biedt bescherming tegen brand en water!

 

 

 

 

Veilig de deur open doen met deze deurspion.

 

Welkom

Sleuteldienst Zwolle is opgericht in 1967. Sinds die tijd zijn wij gevestigd aan de Spiegelstraat 2 in de binnenstad van Zwolle (naast de HEMA). Wij specialiseren ons in het maken van alle soorten sleutels. Wij leveren, monteren en geven ook advies met betrekking tot sloten, kluizen en beveiliging. Wij verzorgen dit voor particulieren en bedrijven. Wij verkopen ook messen, scharen en naamborden. Tevens kunt u bij ons terecht voor het slijpen van u messen. Door de jaren heen is de Sleuteldienst Zwolle een begrip geworden, niet alleen in Zwolle maar ook in de regio en ver daarbuiten.

Als u gaat winkelen in het historisch centrum van Zwolle, is onze winkel zeker de moeite waard om ook eens binnen te stappen. Ons pand is duidelijk te herkennen aan ons uithangbord in de vorm van een grote sleutelbos.

         

De deur staat voor u open, komt u gerust eens langs. Tot ziens!    

 

Wij zijn aangesloten bij: Het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde.

Het NSSG is opgericht in 1978 met als doelstelling het bevorderen van de bloei, de goede naam en het behartigen van de belangen van de gespecialiseerde SLEUTEL-, SLOTEN- en BEVEILIGINGSBEDRIJVEN. De leden vervaardigen alle soorten sleutels w.o. beschermde sleutels na overlegging van een eigendomsbewijs of machtiging, plaatsen sloten en beveiligen woningen, winkels, bedrijven enz. volgens de normen die daarvoor zijn gesteld.

Het N.S.S.G. is aangesloten bij de: European Locksmith Federation (E.L.F.).

Waarbij o.a. ook zijn aangesloten: Belgie - Bulgarije - Denemarken - Duitsland - Engeland - Finland - Frankrijk - Italie - Noorwegen - Oostenrijk - Spanje - Zweden en Zwitserland. Op deze wijze blijven wij op de hoogte van hetgeen in andere landen leeft, op het gebied van beveiliging. Meer informatie kunt u vinden op www.nssg.nl.

 

 

 Sleuteldienst Zwolle

Spiegelstraat 2

8011 VE Zwolle

038-4216501

info@sleuteldienstzwolle.nl

KVK 51981696

Openingstijden

ma: 13.30 - 17.30 

di t/m vrij: 9.30 - 17.30

do: koopavond

zat: 9.30 - 17.00 

 

 

Bij ons te besteden

(vanaf 1 november 2017)

 

 

 

   

       Officieel dealer